Politică de livrare și retur

Livrare în Europa

Costurile de livrare in EUROPA sunt afisate la checkout, in functie de produsele alese.

Livrarea în România este gratuită pentru comenzile în valoare de peste 120 EUR.

Livrare în afara Europei

Momentan, livrăm doar în Europa folosind opțiunea noastră de plată de pe site. Dacă doriți să livrăm în afara Europei, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și vă vom înregistra manual comanda.

Rambursări / modificări grafice custom și semi custom

Rambursările pot fi efectuate dacă nu a fost efectuată nicio lucrare la comanda dumneavoastră. Din ziua în care comandați kitul grafic, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a face modificările până când depozitul devine invalid. Dacă decideți să vă vindeți motocicleta sau să schimbați motocicleta în mijlocul procesului de proiectare, vor trebui adăugate taxe suplimentare pentru a ajusta timpul suplimentar petrecut pentru reproiectarea kitului dvs. Vă rugăm să fiți atenți și să scrieți informațiile corecte în comanda dvs. plasată pe site. Vom folosi aceste informații pentru a face designul dvs. și pentru a-l face să se potrivească cu bicicleta dvs.

Timpul alocat procesului de proiectare ar trebui să fie rezonabil atât pentru tine, cât și pentru noi. Dacă se face un numar nerezonabil de cereri de modificare, se poate adăuga o taxă suplimentară la costul total al kit-ului. După ce proiectarea a fost finalizată, aveți 3 revizuiri (modificări) pentru a schimba kitul. Este foarte important să ne oferiți o explicație bună despre cum doriți să arate trusa dvs., pentru a obține cea mai bună experiență

Timpul standard de productie este de aproximativ 6-8 zile.

Durata de livrare este estimată la 2-5 zile, în funcție de adresa dvs.

Let’s Ride SRL va inlocui orice produs care are o grafica diferita de cea convenita cu utilizatorul sau orice produs care prezinta orice defecte. Acestea vor fi înlocuite fără costuri pentru utilizator, numai după ce produsele vor fi returnate în starea inițială, fără a fi folosite. Toate produsele au o garanție limitată de 14 zile de la data livrării (cu excepția cazului în care se prevede altfel) numai pentru defecte sau erori ale producătorului (ați primit un articol incorect sau defect).

Letsridegraphics.com nu este responsabil pentru instalarea necorespunzătoare a graficelor, deteriorarea acestora din cauza tehnicilor de instalare defectuoase sau uzura regulată și abraziunile de cursă. Vă rugăm să verificați formularul de comandă înainte de a-l plasa, deoarece comanda dumneavoastră va fi tipărită cu culorile, numărul cursei, șablonul, ortografie și siglele pe care le-ați specificat. Odată ce comanda dvs. este tipărită, nu se mai pot face modificări. După ce ați primit produsul, vă rugăm să vă asigurați că materialul nu prezintă defecte și că montarea este așa cum ați comandat. Odată ce ați început să instalați sau să utilizați produsul nostru, nu putem să vă oferim o rambursare sau să îl schimbăm. Vă rugăm să rețineți că nu putem accepta retururi pentru niciun produs personalizat din orice alt motiv decât o eroare din partea noastră, deoarece acestea sunt făcute la comandă pentru fiecare client. Puteți să vă anulați comanda și să primiți o rambursare completă dacă nu a fost încă procesată, scriindu-ne un e-mail în termen de 24 de ore de la data comenzii. Dacă anulați comanda când proiectarea a început, 25% vor fi reținute ca taxă de proiectare. Va exista o taxă suplimentară de 50 EUR pentru un nou design în cazul în care decideți să îl schimbați complet pe cel care a fost deja realizat.

Dacă aveți întrebări despre cum să ne returnați articolul, contactați-ne la adresa: hello@letsridegraphics.com

Utilizarea acestui website implică acceptarea termenilor și a condițiilor de utilizare și a politicii de confidențialitate